Aanvullende reisverzekering afsluiten kan slim zijn

Waar gaat u dit jaar naartoe op vakantie? Staat er een verre bestemming op het programma? Wordt het een avontuurlijke reis? Wat u ook gaat doen, we wensen u een heerlijke zomer!

Campagne vakantiegevoel; afbeelidng van paspoort, vliegtuig, wereldbol, koffer en verzekeringsparaplu op een gele achtergrond

Check voor u vertrekt nog wel even uw reisverzekering. Ook als dat een doorlopende is. Vaak is die alleen geldig voor vakantiebestemmingen binnen Europa of de Europese Unie. Misschien neemt u wel veel (kostbare) spullen mee. Of gaat u duiken, raften, (water)skiƫn of paragliden. Ook dan is het verstandig om uw reisverzekering nog eens goed door te nemen.

Aanvullende dekkingen

Een basis reisverzekering is namelijk lang niet altijd voldoende om alle risico's af te dekken. In sommige gevallen is het daarom slim om een aanvullende dekking af te sluiten. Dat geldt voor de bovengenoemde voorbeelden, maar bijvoorbeeld ook als u verzekerd wilt zijn van vervangend vervoer of van een vergoeding als u de reis onverwacht moet annuleren.

Medische kosten

Via uw zorgverzekering bent u in het buitenland verzekerd voor spoedeisende hulp tot het maximale tarief dat in Nederland geldt. Maar let op: in sommige landen is zorg veel duurder dan in Nederland. Met deze extra dekking kunt u de medische kosten verhalen die uw zorgverzekering niet vergoedt. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan controleren we eerst of die eventuele extra kosten in het buitenland dekt, zodat u niet te veel premie betaalt.

Vul het formulier in

Overweegt u een aanvullende dekking voor uw reisverzekering of wilt u er meer over weten? Wij helpen u graag. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.