Wat als u uw vakantie onverhoopt moet annuleren?

Het zou u maar overkomen. Al weken kijkt u uit naar uw welverdiende vakantie, maar dan gebeurt er iets waardoor u niet weg kunt. Wat nu?

Campagne vakantiegevoel; vakantiegangers klaar om weg te gaan met koffers wordt de vakantie geannuleerd

Het kan zijn dat het iets positiefs is waardoor u uw reis moet annuleren. Bijvoorbeeld omdat u na een periode van werkloosheid een nieuwe baan vindt of de sleutel van uw nieuwe huis krijgt.

Helaas zijn de meeste redenen een stuk minder leuk. Zo kan iemand van uw reisgezelschap ziek worden of voor een ingreep naar het ziekenhuis moeten. Of raakt u onverwachts werkloos of gaan u en uw partner uit elkaar. Misschien overlijdt er een dierbare, waardoor u niet weg kunt.

Annuleringsverzekering

Een vakantie annuleren is nooit leuk. Nog vervelender is het als u er toch voor moet betalen. Uw standaard reisverzekering biedt hiervoor geen dekking. Wilt u dit risico voorkomen? Kies dan voor een aanvullende annuleringsdekking. Als er sprake is van een dringende reden, vergoedt die – een deel van – de kosten van uw reis als uw vakantie opeens niet kan doorgaan.

Vul het formulier in

Er zijn nogal wat verschillen in de voorwaarden en dekkingen van annuleringsverzekeringen. Wij zoeken graag voor u uit welke het beste bij uw wensen past. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.